Han er bagud på point i kampen om U21-mesterskabet, men det er ikke meget. Frederik Schandorff, Rønde, har seks point mindre end Martin V. Jensen, Hinnerup, når det gælder ungdomsmesterskabet, og der er hele 36 point på spil ved Yokohama DM-Finalen.

”Jeg vil rigtig gerne vinde U21-mesterskabet og samtidig medvirke til, at vi (Team Flexlease.nu, red.) vinder teammesterskabet, og jeg viste den rette speed sidst, vi var på Jyllandsringen,” siger Frederik Schandorff.

Frederik Schandorff er seks point bagud i kampen om U21-mesterskabet (foto: FDM)

”Jeg er fokuseret og tændt. Der er så mange faktorer op til sidste løbsweekend. Teamet og jeg skal have flest mulig points med os for at nå den målsætning, der blev sat før sæsonen, og som vi sammen valgte at øge forventningerne til midt i sæsonen. Vi ved alle, at det kan vi godt gennemføre, det kræver blot vores optimale fokus og en weekend uden fejl.”

Det er foreløbig blevet til én løbssejr for den unge djurslænding, som for fire uger siden på FDM Jyllandsringen også leverede en flot start.

”Jeg syntes, jeg har bevist, at jeg er en rigtig god starter, og det med heatsejren havde vi snakket en del om i mit personlige team omkring mig – vi havde alle en klar følelse af, at nu kom den, og så lavede jeg lidt sjov med det på tv. Vi kører ræs, jeg vil gerne være så professionel som muligt, og nogle gange er det vigtigt at have det sjovt med det,” siger Frederik Schandorff.

”Der kan ske meget, men hvis jeg leverer mit optimale og teamet gør det samme, så tror jeg på, jeg kan tage pokalen med hjem. Nu får vi se!”