Aldrig før er der blevet kørt så hurtigt i en lukket racerbil på FDM Jyllandsringen, som da Kevin Magnussen, Roskilde, søndag satte sig bag rattet af den specialbyggede Renault R.S.01. Kombinationen af en hurtig bil og en hurtig racerkører gjorde, at der kun en gang før er blevet kørt så hurtige omgange på racerbanen ved Resenbro.

Kevin Magnussen sluttede med en omgangstid på 1.05,22. Dermed kom han ikke blot under den officielle banerekord for en lukket racerbil, som Claus Christensen, Århus, satte i efteråret 2013 for en lukket racerbil. 1.07,04. Men Claus Christensen havde under en tidtagning – hvor der ligesom for Kevin Magnussen også udelukkende var tale om en kamp mod stopuret – nået ned på 1.06,27. Også den blev tid blev slået.

Og da Kevin Magnussen var færdig med at køre på en langt fra optimal bane, stoppede uret på 1.05,22. Aldrig før har en lukket racerbil tilbagelagt de 2.257 meter så hurtigt. Skal man slå Kevin Magnussen på FDM Jyllandsringen, kræver det nok en formelracer. I 2009 kørte Kasper Andersen 1.04,10 i en Superleague Formula-racer.