Det er ikke kun titlen i MASCOT Danish Thundersport som skal afgøres på søndag. Det skal de mange følgemesterskaber også. Og her har HM Racing en kører i spil.

Martin V. Jensen kan tage den første titel i sin forholdsvis korte racerkarriere (foto: HM Racing).

”Min målsætning er ganske kort, at jeg skal vinde U21-mesterskabet og holde min femteplads i det generelle mesterskab. Så vil alt være perfekt, men nu må vi se, om det kan lade sig gøre,” siger Martin V. Jensen.

”Men jeg tror helt bestemt, at det er muligt. Der kan altid ske noget, man ikke selv er herre over, men jeg tror, at jeg kan holde placeringerne i begge mandskaber. Det gælder om at bruge hovedet og ikke lave nogle dumme overhalinger. Det er vigtigt at holde sig på banen og ikke sætte pladser til, og så skal den bare have fuld gas.”

Efter sommerferien har køreren fra HM Racing fået lidt luft til sin nærmeste rival til U21-titlen, Frederik Schandorff, men ved seneste DTC-afdeling blev afstanden mellem dem mindre.

”Jeg var uheldig i Norge, hvor jeg blev kørt af banen og senere måtte udgå med en løs udstødning, som gav røg i kabinen,” siger Martin V. Jensen. ”Nu må det forhåbentlig gå vores vej igen.”