Intet mindre end to gange i denne sæson kæmpes der om point til MASCOT Danish Thundersport Championship på gadebaner. Første gang var ved Classic Race Aarhus i den østjyske hovedstad. Anden gang er i weekenden, hvor der køres Copenhagen Historic Grand Prix på Bellahøj Park.

Nicholai Eberhard synes godt om de udfordringer, som Bellahøj Park giver (foto: HM Racing).

”Banen i København er lidt bredere end den i Århus, og der sker lidt mere på den. Der er flere sving og chikaner, og man kører både på asfalt og fliser, så den er udfordrende. Banen lå godt til mig sidste år, og jeg vil gøre mit til, at vi får et godt resultat,” siger Nicholai Eberhard, Hinnerup.

”Men det er stadig en bybane omkranset af beton, så man skal overveje, hvor man vil overhale,” tilføjer Martin V. Jensen, Hinnerup. ”Jeg synes, at der er flere overhalingsmuligheder end i Århus, fordi banen nogle steder er lidt bredere. Men det er jo starten, der tæller på sådan en bane, så det gælder om, at man får en god start.”

Martin V. Jensen havde stor succes i forrige afdeling af MASCOT DTC-serien på Ring Djursland (foto: HM Racing.)

Ved sidste års Copenhagen Historic Grand Prix var de to kørere fra HM Racing meget konkurrencedygtige. Martin V. Jensen scorede således to top 4-placeringer i kvalfikationsheatene.

”Jeg lavede desværre en mega-tyvstart, lå fire-fem stykker, men ramte desværre en konkurrent og fik en straf,” siger Nicholai Eberhard. ”Banen lå godt til mig, og jeg satser på, at vi kan fortsætte den gode stil. Jeg satser på at kunne komme lidt opad i feltet.”