Et nyt internationalt topnavn har valgt at prøve kræfter med MASCOT DTC og Norwegian Thunder Car Championship. Det er den aktuelle treer i verdensmesterskabet i rallycross, Andreas Bakkerud, Norge, der deltager i efterårssæsonen i en Ford Mustang ejet af Amcar Norge.

Det er denne Ford Mustang, Andreas Bakkerud skal køre i MASCOT DTC / NTCC (foto: Bakkerud Blue).

”Vi kikkede på flere grene (af sporten, red.), men asfaltracing er det næste skridt fra gokart, som jeg kører meget,” siger Andreas Bakkerud. ”NTCC-serien har et fedt koncept, og vældig mange gode chauffører. Det bliver tre forskellige type baner og meget nyt – men det bliver spændende.”

 

Trods sin succes i årets VM-serie, hvor han blev topscorer ved de to seneste løb i henholdsvis Norge og Sverige, er Andreas Bakkerud godt klar over, at han står overfor en udfordring i den dansk/norske serie.

 

”To af mine sværeste konkurrenter i VM i rallycross, Mattias Ekström og Johan Kristofferson kører fuld sæson i henholdsvis DTM og STCC,” siger han. ”Skal vi være med og kunne kæmpe, må vi prøve nye ting. Jeg har fulgt programmerne på TV2 Sport og ikke mindst min Team Norway-kollega Marius Nakken tæt i de sidste sæsoner, så da Amcar kom med på holdet med denne bil, var valget enkelt. Hovedfokus for mig er træning og udvikling – men når starten går og hjelmen er på vil man jo altid vinde,.”