For Michelle Gatting blev Copenhagen Historic Grand Prix årets hidtil bedste afdeling af MASCOT Danish Thundersport Championship. Køreren i Ford Mustangen med nummer 32 sluttede således finalen på tredjepladsen.

”Det var en weekend med gode points til mesterskabet, og hvor vi fik en næsten hel bil med hjem, hvilket var det vigtigste. Der mangler stadig fart til de to hurtige kørere, Lasse og Kasper, som slog mig i finalen, men jeg er sikker på, at vi både kan finde lidt i set-up, men at jeg også kan finde noget i mig selv,” siger Michelle Gatting.

”Andersine havde nogle små race-skader, som nok ikke kan undgås, og hun skal også ligne en bil, der har kørt lidt race, og det gjorde hun! Selvfølgelig var det frustrerende, at jeg fik smadret en bagkofanger, men det kunne have været meget værre.”

I det første kvalifikationsheat kæmpede Michelle Gatting hårdt med Frederik Schandorff om tredjepladsen.

”Vi kørte et fair og clean race, indtil jeg gik forbi ham i en sen overhaling, men at han så bagefter kører voldsomt op i mig to gange, er mig egentlig meget uforståeligt,” siger hun. ”Men det var fedt race, og det var dejligt at lave en overhaling, som jeg fik utrolig meget ros for!”

Foto: Torben Weber Andersen.