På det seneste har AD Racinng / Team Flexleasu.nu formået at give vanevindere som Jan Magnussen, Roskilde, og Casper Elgaard, Risskov, kamp til stregen. Således vandt Kasper H. Jensen, Hinnerup, og Frederik Schandorff, Rønde, en 1-2-sejr ved seneste afdeling af MASCOT Danish Thundersport Championship.

2016-DTC-Jensen-Kasper-H-06

Nu gælder det så fjerde afdeling – Copenhagen Historic Grand Prix.

”På bybanen i Aarhus lykkes det blandt andet at sætte hurtigere omgangstid end Jan i finalen, og sammen med den optimisme, vi tog med fra Ring Djursland, er forventningerne, at vi kan køre lige op med Jan, der er stærk på bybaner. Taktikken er at skrabe en masse point sammen i alle løbene og ikke satse unødigt, så vi pludselig står med en halvskadet bil,” siger Kasper H. Jensen. Frederik Schandorff deler troen på en toppræstation.

”Når man fører U21-mesterskabet og ligger nummer fire samlet, er forventningerne som altid store,” siger han. ”Jeg elsker udfordringerne ved bybaner, så der er lagt op til en weekend med masser af spænding – og en masse point til både det individuelle- og teammesterskabet.”