Når der i denne sæson køres løb for Danish Thundersport Championship, så er det ikke kun i Fælledparken og på de tre permanentet baner FDM Jyllandsringen, Padborg Park og Ring Djursland, at man vil kunne opleve de buldrende biler. Det vil også være muligt at følge klassen og dens kørere på TV.

TV2 Sporten vil således bringe et 30 minutters program med dels højdepunkterne fra hver løbsweekend, dels indslag fra løbene i en af de andre klasser, der er på programmet. Programmet bliver første gang vist torsdag i bedste sendetid umiddelbart efter løbsweekenden, men derudover vil det blive sendt yderligere fire gang på TV2 Sport, ligesom der også vil blive lejlighed til at følge programmet på flere af de regionale TV2-stationer.

Produktionen af programmerne er lagt i hænderne på Race Media, der i de sidste mange år bl.a. har produceret programmer fra Mekonomen Rally Championship og banesportsklasser som Citroën DS3 Cup, Legend Car Cup og DEC-langdistanceløb. Produktionen vil komme til at ske med fem faste kameraer samt ti on-board-kameraer.

Foto: DeltaPhoto.se.