Det var tæt løb, da syv kendte danskere dystede mod hinanden i et kendisløb til åbningen af MASCOT Danish Thundersport Championship på FDM Jyllandsringen. Thomas Skov trådte sammen med Nicki Petersen speederen i bund og kørte med sejren, det på trods af, at Felix Smith havde klaret sig bedst under træningen, og derfor startede forrest i løbet. Rapperen Jimilian kom på en andenplads sammen med Ronnie Bremer, mens favoritten Felix Smith måtte se sig tilfreds med en flot tredjeplads sammen med Michael Markussen.

”Det var skide sjovt at køre derude. Pokalen er bare prikken over i’et. Så alt i alt, så det var det bare sjovt. Jeg var nervøs for Felix Smith, men da han så spandt rundt, og han var overtændt – det skal man ikke være. Så derfor vandt jeg,” siger Thomas Skov om sin sejr.

Selv om Felix Smith var ærgerlig over at have rykket sig fra en første til en tredjeplads, afskrækker det ham ikke fra at sidde bag rattet i en racer.

”Det var rigtig sjovt at køre derude, men også vildt frustrerende, fordi jeg bliver alt for ivrig. Det skulle jeg lige have ventet med at blive i første omgang. Mit mål var top tre, men det er selvfølgelig ærgerligt, når man starter som nummer et, men det var heldigvis min egen skyld. Jeg ville rigtig gerne have slået Thomas Skov, men det kom ikke til at ske,” siger Felix Smith.

Gulddreng var en favorit blandt publikum, og både store og små skulle have taget billeder med ham på dagen. Gulddreng startede da også stærkt ud og kørte sig fra en syvende- til en tredjeplads, men endte i sandet i en overhaling på vej mod andenpladsen. Dette betød, at Kasper H. Jensen slet ikke kom på banen i løbet.

”Det var rigtig sjovt, lige ind til det ikke var sjovt længere. Det gik godt, jeg fik en god start, så jeg er sikker på, at Thomas Skov og Felix Smith har pillet ved mine bremser. Jeg gør det bedre næste år. Der vinder jeg. Det vil jeg godt garantere,” siger Gulddreng.