John Nielsen, Randers, kan i weekenden afslutte sin anden sæson som teamchef for Team Flexlease.nu, og han er i det optimistiske hjørne. Hans ene chauffør Kasper H. Jensen, Hinnerup, fører det individuelle mesterskab, og sammen med Frederik Schandorff, Rønde, har han bragt teamet i front for teammesterskabet.

John Nielsen vandt aldrig en personlig titel som kører i DTC, men søndag kan Kasper H. Jensen og Frederik Schandorff gøre ham til teammester (foto: Stefan Mehll Ludvigsen).

”Vi fører begge mesterskaber, fordi vi har været gode. Vi har hele sæsonen vist, at vi har speeden til at køre fra alle. Nu skal vi ud og gøre det færdigt,” siger John Nielsen, der hæfter sig ved, at alle kørere nu har smidt deres dårligste scorer væk, så de point, Yokohama DM-Finalen udløser, går rent ind på kontoen.

”Vi skal bare ud og give den gas fra start. Der kan man ikke tænke strategisk. Det kan vi måske i løbet af weekenden, hvis der opstår bestemte scenarier,” lyder det fra John Nielsen, der tror på sejr.

”Jeg tror på, at Kasper tager mesterskabet, jeg tror på, at Frederik får en heatsejr og vinder U21-mesterskabet, og så håber jeg, at den tætte duel om teammesterskabet falder ud til vores fordel.”