Ligesom det var tilfældet sidste år, tager Jan Magnussen, Roskilde, en tur med traktoren ved Yokohama DM-Finalen. Hans Chevrolet Camaro fra Magnussen Racing Experience bliver nemlig atter dekoreret i de gule og grønne farver fra John Deere.

2015-DTC-Magnussen-Jan-09

”Jeg er stolt over igen at tage John Deere-dragten på til sæsonens sidste og afgørende løb,” lyder det fra Jan Magnussen.

 

”Alle gutterne hos Corvette Racing er temmelig misundelige på min grønne og gule bil. For mange amerikanere er John Deere større end selv Harley-Davidson, så de er ret imponerede derovre. Mange af vores fans har også efterlyst John Deere-raceren siden sæsonstarten, så vi glæder os til at rulle den frem igen.”

 

Jan Magnusseen ligger aktuelt på en tredjeplads i kampen om AutoMester Danish Thundersport Championship efter Dennis Lind, Roskilde, og Casper Elgaard, Risskov.

 

”Der er stadig mulighed for et mesterskab,” siger han. ”Hvis man kigger på løbet i København og på udfaldet af Grand Prix Danmark, så er det ikke fuldstændig uhørt, at der sker nogle store forskydninger pointmæssigt på blot en enkelt weekend. Når det er sagt, så kører jeg ikke efter mesterskabet til finalen, men efter sejre. Jeg vil først over målstregen, og skal der satses, må der satses.”