Nicolai Sylvest, Jægerspris, var for anden gang i karrieren til start i MASCOT DTC, da den seneste afdeling af løbsserien i weekenden blev kørt på Ring Djursland. Men det var ikke de helt store resultater, han opnåede bag rattet af den blå og grønne Ford Mustang.

2016-DTC-Sylvest-Nicolai-02

”I Massive Motorsport havde vi store udfordringer med at finde det rigtige setup for vores racere, og jeg endte til sidst med at udgå efter et uforskyldt uheld,” siger Nicolai Sylvest.

”Vi havde et grundlæggende problem med bilens setup, som bevirkede, at bilen manglede greb. Hele teamet begyndte efter træningen at analysere problemerne og vi lavede forskellige ændringer op til tidtagningen. Til søndagens første heat besluttede vi i fællesskab at prøve et drastisk ændret setup på min bil, og hvis det efterfølgende skulle vise sig at virke, skulle det så på Casper Elgaards til andet heat, men det gjorde bare det hele endnu værre.”

I andet kvalifikationsheat var der dog fremskridt at spore for Nicolai Sylvest, som kørte sig op fra niende- til femtepladsen.

”Jeg havde fået rigtig god fart i bilen og havde nu fået kontakt til de fire forankørende, men da Jan Magnussen i svinget for enden af langsiden påkørte Michelle Gatting, endte denne konkurrent modsat kørselsretningen i den del af banen, jeg havde valgt,” siger han. ”Jeg kunne ikke undgå at ramme denne, og min bil fik så store skader, at weekenden sluttede før tid. Selv om Massive Motorsports mekanikere er dygtige, så krævede det mere end de 30 minutters pause, der var indtil finale heatet.”