Også i 2018 kommer DS3 Cuppen til at indgå i det faste supportprogram omkring MASCOT DTC / NTCC-serien, og der er lagt op til en fantastisk sæson.

Selv om der er mere end tre måneder til, at det første løb køres på FDM Jyllandsringen ved Åbningsløbet den 12.-13. maj, er feltet ved at være besat!

”Der findes 24 DS3 Cup-biler i Norden, og 20 af dem er allerede besat med kørere,” fortæller NTCC-promotor Rune Næss. Udover at der snart ikke er flere ledige pladser i feltet, glæder han sig over den store diversitet, der kommer til at blive i årets felt.

”Der kommer kørere fra Finland og Sverige foruden Norge og Danmark, der jo hidtil har været de to bærende lande i mesterskabet, og det er jo fantastisk. Det er ganske få mesterskaber på disse breddegrader, der har så mange lande repræsenteret.”

Foreløbig tæller DS3 Cuppen fem debutanter. Det er de to svenskere Anton Bergström og Eric Nilsson og den norske trio Knut Eirik Knudsen, Terje Skretteberg og Per Arne Støle, hvor sidstnævnte er kendt blandt det danske publikum, da han flere gange har deltaget i Special Saloon Car-klassen. Disse skal kæmpe mod en lang række af de stærke navne fra 2017-sæsonen.

DS3-kørerne får i år seks mesterskaber at kæmpe om. Foruden den generelle cup er der et norsk og svensk mesterskab foruden U21- og Rookie-titlerne samt ikke mindst NEZ-mesterskabet. Her er klassen en af de få asfaltbaneklasser, som opfylder kravene til at have et nordeuropæisk mesterskab, hvilket skyldes, at man har deltagere fra fire lande og afvikler løb i tre lande.

Foto: Niklas Majgaard.