Hvis du ikke kan komme til et af den kommende sæsons løbsweekender i MASCOT DTC-serien, skal du ikke fortvivle. Du kan enten følge dem på din computer eller i dit fjernsyn.

DTC gearer i år markant op for dækningen fra løbene.

Hele lørdag vil der på dtc.dk blive sendt live. Lige fra bilerne kører på asfalten til træning klokken 9 til flaget bli-ver svunget efter sidste løb klokken 18. Her vil du kunne følge med på webtv, hvor der er ekstra fokus på supportklasser som DS Cup, Renault F4, Special Saloon Car, Yokohama Super Cup og Yokohama 1600 Challenge, men der vil også være masser med MASCOT DTC-serien.

Der er fuld dækning af såvel klassens træninger som den nye Super Pole-konkurrence, og så vil der også være tv-dækning af det pressemøde, som følger umiddelbart efter Super Pole. Her vil seerne på nettet kunne stille spørgsmål, som vil blive præsenteret de kørere, som bli-ver udvalgt til at deltage i pressemødet.

På selve løbsdagen sendes der live på TV2 Sport. Ul-rik Jönsson og Jens Winther kommenterer, mens Stine Bjerre Mortensen og Jacob Hammerholt rapporterer fra pitten. Når denne transmission er slut, vil man atter kunne se live-tv på dtc.dk. TV2 sender som hidtil også på TV2 Play.

Foto: Henning Smed.