Kasper H. Jensen fejrede sit nye mesterskab i MASCOT Danish Thundersport Championship med manér, da han på FDM Jyllandsringen tog en meget sikker start-mål-sejr i sin racervogn fra Stark Racing, der i pausen efter andet kvalifikationsheat var blevet dekoreret i guldfarver.

2017-mesteren Lasse Sørensen formåede på de første omgange af finalen at forsvare sin andenplads, men siden løb han ind i tekniske problemer, faldt tilbage og endte til sidst med at køre i pit og parkere sin bil.

Bag Kasper H. Jensen var der tæt kørsel, men desværre ikke den store kamp, da det nærmest virkede som om, at kørerne hver især havde den største fordel ved blot at blive på deres pladser. Mikkel C. Johansen kunne således glæde sig over en flot finaleafslutning med en andenplads, hvor Frederik Schandorff kun lejlighedsvis pressede ham, da han ikke havde interesse i at gå i infight. Gjorde han det og det kom til en kollision, kunne det nemlig have kostet ham den sammenlagte tredjeplads i mesterskabet, og det var netop det slutresultat, han sikrede sig ved at holde fast i tredjepladsen foran Dennis Lind, Jan Magnussen og Ronnie Bremer.

Foto: Henning Smed.