Mindst 18 biler stiller til start i den kommende DTC-sæson. 14 kørere er allerede på plads. Hvem der sidder bag rattet i de sidste tre ventes offentliggjort inden længe.

Det bliver igen med kørere fra dansk motorsports øverste hylde, når starten går for DTC-sæson 2019 på Ring Knutstorp i Sverige.

Forsvarende mester Kasper H. Jensen og kendinge som Frederik Schandorff, Michael Markussen og Mikkel C. Johansen er igen at finde blandt feltets deltagere, hvor der også vil være nye ansigter at finde. Casper Pilgaard skifter nemlig F4-raceren ud og prøver i 2019 kræfter med DTC-raceren.

LM Racing stiller op med tre biler, og selvom kørerkabalen endnu ikke er helt på plads, er teamchef Lars Mogensen meget fortrøstningsfuld:

”Som altid på denne tid af året bliver der arbejdet på højtryk med at sikre sig de bedste kørere til den kommende sæson. Hos LM Racing er det ikke anderledes, men jeg glæder mig til snart at kunne løfte sløret for, hvem det er, vi arbejder med,” siger Lars Mogensen.

Også Team Flexlease.nu/Strøjer Tegl har bekræftet, at man deltager i DTC 2019. Mindre sikkert forholder det sig med Kim Lund Johansen og hans bil. Selv drømmer han om en fremtid som teamchef hos Madbull Racing, og derfor forhandles der med flere kørere, som meget vel kan ende med at få en sæson i hans bil.

Hos FDM DTC Motorsport ser man frem til en spændende sæsonstart.

”Vi er glade for den opbakning, som kørerne har vist os. Det er et enormt stærkt felt, som igen i år er en god blanding af rutinerede og unge kørere. Nogle endda med en sideløbende karriere i udlandet. Det er flot, og det understreger, at det bliver en sæson med garanti for masser af godt ræs,” siger Peter Elgaard fra FDM DTC Motorsport, og tilføjer:

”Feltet forstærkes allerede i første løb ved STCC Weekend på Ring Knutstorp i Sverige. Her får DTC-feltet nemlig konkurrence fra den svenske V8 Thunder Cars-serie, der kører med. For publikum er det virkelig noget at se frem til.”

STCC Weekend er åbningsweekenden for DTC og afvikles fredag den 3. og lørdag den 4. maj 2019.

Se listen over kørere her.

Foto: Henning Smed.