Da han i sin tid debuterede i MASCOT Danish Thundersport Championship, var det netop på Rudskogen Motorsenter, at Mikkel C. Johansen fik sit gennembrug bag rattet af FP Racings bil. Helt samme niveau kunne Slagelse-køreren ikke holde, da han deltog i den seneste afdeling af løbsserien.

”Det var spændende, men svære forhold. Vi brugte nogle træninger på at finde det rigtige setup og blev nummer syv i kvalifikationen,” siger Mikkel C. Johansen, der gentog placeringen i første kvalifikationensheat og skulle starte det andet fra position to. Et løb, hvor regnen silede ned.

”Jeg fik en god start og tog også førstepladsen. Jeg lagde afstand, men kunne i bakspejlet se Lasse Sørensen komme tættere. Jeg fik lavet en bremsefejl, så han kom forbi, men vi blev étter og toer, så det var fint,” siger han.

”I finalen startede jeg som femmer, men fik så meget udstødningsgas i kabinen, at mine øjne løb i vand og jeg kunne intet se. Så jeg missede starten og røg ned som nummer 10. Jeg fik dog hentet nogle undervejs og endte som nummer seks – tæt på femmeren, desværre.”

Foto: Stefan Mehl Ludvigsen.