FDM Jyllandsringen er ikke den bane, hvor det er gået bedst for Nicholai Eberhard, Hinnerup, i denne sæson. Ikke når man sammenligner med de resultater, som køreren fra HM Racing har opnået på de andre baner i 2015-sæsonen.

Tredje gang må være lykkens gang. Det er filosofien for Nicholai Eberhard ved Yokohama DM-Finalen (foto: CN Photo).

”Jeg har været uheldig på Jyllandsringen i år, for hver gang er jeg mindst udgået af et af de tre løb, når vi har kørt en afdeling der,” siger Nicholai Eberhard. ”Ved den første løbsweekend blev jeg klemt i en sandwich. Til Grand Prixet blev jeg ramt, spandt rundt, og der røg der et stik af og jeg fik en alarm på min motor. Denne gang skal jeg gennemføre uden problemer. Tredje gang må være lykkens gang.”

 

Nu håber den tidligere dobbelte Yokohama Super Cup-køreren at kunne få vendt stimmen.

”Det er sidste løb, og så skal den bare have fuld gas,” siger Nicholai Eberhard. ”Man fristes til at sige, at det må briste eller bære, men jeg vil forsøge at trække mest mulig ud af løbsweekenden. Både for mig selv og for hele teamet.”

 

Såvel Nicholai Eberhard som teamkammerat Martin V. Jensen, Hinnerup, har i denne uge fået en afklaring på deres appelsag ovenpå udelukkelsen efter DTC-løbet på Padborg Park.

 

”Det blev til en halv sejr for os,” siger manager for HM Racing, Ole Eberhard. ”Udelukkelsen fra Classic Race Aarhus og Padborg Park og den betingede suspension blev fastholdt, men de to bødestraffe på 25.000 kroner blev taget af bordet. Det var en alt for hård straf i forhold til forseelsen, og det kunne Amatør- og Ordensudvalget godt se. Derfor er vi glade for deres afgørelse, for nu kan vi alle se fremad.”