Af de fem finaler, der i år er blevet afviklet i MASCOT Danish Thundersport Championship, er to af dem blevet vundet af Dennis Lind. Men LM Racings nye kører er ikke med i mesterskabskampen. Fravær i sæsonpremieren grundet sine Lamborghini-forpligtelser i Asien og uheld på både Ring Djursland og Rudskogen Motorsenter gør, at han blot er nummer seks i mesterskabet.

”En tredjeplads i mesterskabet og så en masse heatsejre. Det er det, vi sigter efter,” siger den tidligere DTC-mester, der i weekenden den 24.-26. august skal have sin første DTC-start i denne sæson på FDM Jyllandsringen. ”Vi havde en enkelt test i starten af året, men jeg føler ikke, at vi har lige så meget erfaring på banen som Flexlease og Massive Motorsport. Vores forudsætninger er ikke helt de samme som på bybanerne (Dennis Linds finalesejre er kommet i henholdsvis Aarhus og København, red.), hvor jeg jo har bevist, hvad der kan ske, når tingene er mere jævnbyrdige. Der er forholdene jo ens for os alle sammen.”

”Jeg tror, at Kasper og Lasse bliver de stærkeste, men vi har også en Jan Magnussen, som kommer tilbage i feltet, og som er meget sulten.”

Dennis Lind er i år vendt tilbage til MASCOT DTC-serien, hvor han starter for LM Racing.

”Det er et dejligt team at komme til, og der er en god atmosfære,” siger han. ”Vi havde en enkelt svipser i Norge (han kolliderede med teamkammeraten Frederik Schandorff, red.), men jeg synes, at vi kommer godt ud af det. Det er et lidt længere projekt for teamet at vinde teammesterskabet. Vi er lidt bagud i forhold til Flexlease og Massive Motorsport, men det er ikke noget, som ikke kan indhentes.”

Foto: Henning Smed.