Første kvalifikationsheat for MASCOT Danish Thundersport Championship endte med en start-mål-sejr til Kasper H. Jensen. Den regerende DTC-mester forvandlede sin pole position til en førsteplads gennem første sving, og selv om han i starten blev presset af Lasse Sørensen, stod det snart klart, at han skulle begå en fejl, hvis ikke han skulle vinde løbet. Det gjorde han ikke, og han vandt med otte tiendedeles forspring til Lasse Sørensen, mens Michael Markussen sluttede på tredjepladsen ti sekunder efter.

Bag toptrioen var der kamp om de næste pladser. Michelle Gatting holdt i starten fjerdepladsen, men blev udbremset af Frederik Schandorff, men han formåede ikke at trække fra hende. Bag LM Racing-køreren dannede der sig et mindre tog med Michelle Gatting, Ronnie Bremer og Mikkel C. Johansen, og til sidst lykkedes det Michelle Gatting at komme forbi og tage fjerdepladsen.

Kris Nissen sluttede løbet på ottendepladsen, og det betyder, at han skal starte andet kvalifikationsheat fra pole position – racingveteranens første pole position i mere end 15 år!

Kasper Aaskov var derimod manden, som leverede flest overhalinger. Han snurrede i første sving og var sidst, men herefter fik han arbejdet sig op fra sidste- til ellevtepladsen.