I 2015 gjorde Frederik Schandorff, Rønde, sin entré i Danish Thundersport Championship ved Classic Race Aarhus. Det skete dengang med et rent familieteam, men til 2016-sæsonen er han blevet en del af Team AD Racing / Flexlease.nu.

”Mine resultater og den store interesse for mig gennem sidste sæson giver større og nye muligheder denne sæson. Der er et større og mere professionelt set-up omkring mig, mit personlige team er større, racing-teamet er større og budgetterne er større,” siger den tidligere dobbelte Danmarksmester i karting og Formel Ford. ”Jeg oplever interessen rigtig positivt som en langt større gruppe, der tror på mit talent og mine muligheder både i denne sæson og fremadrettet.”

 

På femte år er Frederik Schandorff en del af DASU’s og Team Danmarks elitetalentprogram, og netop vinterpausen har han brugt på at træne og forberede sig til den kommende sæson. Den 13. marts deltager han således i den 38. udgave af Barcelona Marathon.

 

”Træningen over vinteren og op mod maraton har været med til at fokusere, både mentalt og fysisk,” siger han. ”Jeg ved, det bliver hårdt, og min træner og jeg har arbejdet målrettet på at blive klar til maratonløbet i Barcelona. Jeg føler mig i fysisk superform, og kombineret med min mentale viljestyrke, som jeg helt sikkert får brug for, går jeg spændt ind til oplevelsen. Det første maraton handler ikke om tider, men om gennemførsel. Alligevel er jeg konkurrencemenneske, så jeg har nogle meget private mål jeg gerne vil nå.”