Ronnie Bremer, Glostrup, fortsatte de gode tager fra AutoPartner GP Danmark, da syvende og næstsidste afdeling af AutoMester Danish Thundersport Championship blev kørt. Farten var der, men det var heldet ikke.

Ronnie Bremer fik ikke de resultater, han havde håbet på ved AutoMester DTC-seriens besøg på Rudskogen Motorsenter (foto: Racing Factory)

”Løb 1 skulle vise sig at blive en farce af de større fra løbsledelsens side,” lyder det i en pressemeddelelse fra fra Ronnie Bremer, som kiksede starten men lå som treer efter Dennis Lind.

 

”Lind taber sin bil et par sving før langsiden, og jeg benytter muligheden til at lægge mig på siden, således jeg har den rigtige placering ud på langsiden. Lind ser mig åbenbart ikke og kører lige ind i døren på min bil.”

 

Bilerne ryger udenfor banen, hvor bl.a. Ronnie Bremer får samlet en hel del græs op, som blokerer bilens køling, men da regnen får løbsledelsen til at indsætte en safety car, passerede temperaturmåleren ikke det kritiske punkt.

 

”Da omgangstavlen i pitten viste, at der var fire omgange tilbage af løbet, da safety car kørte ind, tog teamet beslutningen om at pitte bilen, da den ellers ville blive for varm og resultere i ødelagt motor,” lyder det fra Racing Factory . ”Da feltet passerede målstregen på samme omgang, fik det målflaget til alles undren. Der stod i pitten, at der var fire omgange tilbage! Havde Bremer og teamet været klar over, at løbet ville være blevet flaget af, ville Bremer selvfølgelig køre de ekstra 50 meter med over stregen og havde fået den velfortjente fjerdeplads.”

 

Det endte i stedet med en syttendeplads, men såvel i andet kvalifikationsheat som i finalen fik Ronnie Bremer kørt sig op gennem rækkerne. Det blev til en ottendeplads i andet kvalifikationsheat og en femteplads i finalen.

 

”Der var ingen tvivl om, hvem der var den hurtigste mand på Rudskogen denne weekend,” lyder det fra Ronnie Bremer. ”Vi ser frem til finalen på Jyllandsringen, hvor der definitivt vil blive taget revanche.”