I år er det Casper Pilgaard, Rune Staudt og Filip Sandström, som indgår i FDMs særlige talentprogram i dette års MASCOT DTC-sæson. For FDM DTC Motorsport er det vigtigt, at trioen får de bedste muligheder for performe og udvikle sig. Derfor har de tidligere været samlet til fysisk træning, mens de i løbet af 2019-sæsonen vil blive coachet af Ronnie Bremer. Onsdag var han for første gang i aktion, da de tilbragte dagen bag rattet af deres V8-racere på FDM Jyllandsringen.

”Min opgave i dag har været at give dem så mange gode råd som muligt,” siger Ronnie Bremer. ”Det er vigtigt, at de får de rigtige værktøjer, så de kan performe så godt som muligt.”

Ronnie Bremer har i flere år opnået markante succeser i MASCOT DTC-serien. I 2014 vandt han NEZ-mesterskabet i klassen, ligesom han sidste år sejrede ved GP Danmark på FDM Jyllandsringen.

”For mig har det været vigtigt at give Filip, Casper og Rune nogle værktøjer, som de fremadrettet kan anvende,” fortæller Ronnie Bremer. ”Grundlaget for et godt resultat på en racer ligger i forberedelsen. Men det er også vigtigt, at man – som i dag, hvor der er tale om en testdag – har en plan for, hvad man gør, og hvad man vil opnå. Ved en testdag drejer sig ikke bare om at køre rundt og rundt og få kørt flest mulige omgange. Det handler om at lægge en plan for, hvad man vil prøve af, og hvordan man vil gøre det.”