MASCOT Danish Thundersport Championship har fået en officiel energidrik. Det er den amerikanske Rockstar, som bliver officiel energidrik for løbsserien, der starter på FDM Jyllandsringen den 23. april.

”Rockstar er en energidrik, som kommer fra USA, hvor den blev lanceret i 2001, og den har udviklet sig til at være verdens tredjestørste energidrik,” fortæller Martin Grum-Schwensen fra den danske distributør Hansen & Co.

”Rockstar adskiller sig fra de andre energidrikke på markedet ved, at den rent smagsmæssig udfordrer forbrugerne. Eksempelvis har vi en variant, der hedder Bubble Burst, som har en velkendt smag fra det traditionelle bobletyggegummi, som der sikkert er mange, som husker.”

Rockstar har været på det danske marked siden 2011, men siden efteråret 2016 er det Hansen & Co, som har haft agenturet for produkterne. Og det er ikke nogen tilfældighed, at man har valgt at gå ind i MASCOT Danish Thundersport Championship.

”Internationalt fokuserer Rockstar sin branding på motorsport, ekstremsport, musikscenen og LAN-parties, og man vil bl.a. også kunne se logoet på en af bilerne i den nye Formel 4-klasse og en af FDM Jyllandsringens Volkswagen Scirocco-eventbiler, som hen over året også skal bruge til VIP-løb,” siger Martin Grum-Schwensen.

”Rockstar er officiel samarbejdspartner for DTC, og det bliver derfor den eneste energidrik, der kan købes på FDM Jyllandsringen.”

Foto: Scott Rains.