Kasper H. Jensen, Hinnerup, er manden, som alle jagter. Det er nemlig ham, som fører i kampen om MASCOT Danish Thundersport Championship forud for weekendens Yokohama DM-Finale – og det efter en forudgående løbsweekend på FDM Jyllandsringen, som ikke gik helt efter planen.

DTC: ”Kasper H. Jensen, du havde en frustrerende løbsweekend til GP Danmark med to nulscorer. Løbet efter i Norge vandt du. Prøv at beskrive følelsen mellem de to weekender?”

Kasper H. Jensen havde en meget dårlig weekend ved MASCOT GP Danmark (foto: Henning Smed).

Kasper H. Jensen: ”Det var rigtig dejligt at kunne score en masse point i Norge nu, hvor det ikke lykkedes til GP Danmark. Lidt groft sagt var det altså en kæmpeforløsning oven på den dårlige weekend, som vi havde på Jyllandsringen.”

DTC: ”Har det krævet en ekstra mental indsats at blive klar til løbet i Norge?”

Kasper H. Jensen: ”Der er ingen tvivl om, at jeg har været presset mentalt op til Norge, for jeg vidste, at her skulle der virkelig sættes masser af point ind på kontoen, hvis jeg fortsat ville være med i mesterskabskampen. Det lykkedes for os og derfor står vi nu med det bedste udgangspunkt til finale weekenden.”

DTC: ”Det er kun din anden sæson i DTC. Hvad er forklaringen på din succes?”

Kasper H. Jensen: ”En ydmyg tilgang til tingene, tror jeg. Det har hjulpet mig meget men selvfølgelig er et kanon team afgørende ligesom også John (Nielsen, red.) i mentorrollen er en af årsagerne. Jeg tror ikke, vi kunne have gjort det på en bedre måde, end vi har gjort. Uanset hvor vi ender, fortjener alle i teamet en kæmpe tak til teamet og til John kan jeg kun sige tak, for at du har troet på mig hele vejen.”

DTC: ”Hvordan arbejder du i det daglige med dine forberedelser, når der ikke er løb?”

Kasper H. Jensen: ”Jeg kører lidt gokart ind imellem for at holde hjernen skarp. Ellers passer jeg min fysiske træning og sørger for at forbedrede mig mentalt til hver løbsafdeling.”

DTC: ”Hvordan føler du selv, at du har ændret dig som racerkører i år?”

Kasper H. Jensen: ”Jeg er blevet mere moden med opgaven, det er der ingen tvivl om. Sammen med succesen har jeg også fået mere selvtillid, og derfor er jeg ikke længere så nervøs på banen, som jeg været før.”

DTC: ”Hvad betyder det at være i et team som Team Flexlease.nu?”

Kasper H. Jensen: ”Det er svært at finde de rette ord. Vores stemning i teamet er hel unik, alle går superseriøst til opgaven, og samtidig har vi det skideskægt med det, vi laver. Når du vinder, er der altid en naturlig god stemning, men også i modgang har alle i teamet bevist, at de kommer ud af en helt særlig støbning.”

DTC: ”Du er i spidsen for DTC-serien før DM-Finalen. Hvad er dine personlige forventninger til årets sidste DTC løb?”

Kasper H. Jensen: ”Min plan A er at vinde. Og plan B og C har jeg slet ikke tænkt over endnu.”

DTC: ”Dine nærmeste konkurrenter Michael Markussen og Casper Elgaard er ikke langt efter i stillingen. Hvad er jeres taktik for weekenden?”

Kasper H. Jensen: ”Vi giver den alt hvad den kan trække til kvalifikationen og første heat. Skraber alle de point sammen, som vi kan. Derefter må vi se på stillingen og lægge en taktik ud fra den.”

DTC: ”Hvis du vinder DTC-mesterskabet, hvad vil det betyde for din fremtidige karriere og hvordan kan du bruge det?”

Kasper H. Jensen: ”Der er ingen tvivl om, at det betyder rigtig meget at vinde DTC. Man slår altså stjerner som Jan Magnussen og Casper Elgaard, så jeg håber selvfølgelig at dette også kan hjælpe mig på vej mod mit mål om at komme på Le Mans!!”

DTC: ”Hvem vinder finaleløbet til GP Danmark?”

Kasper H. Jensen: ”Forhåbentlig mig! Men vigtigst af alt er, at vi vinder både teammesterskabet og det individuelle mesterskab. Vi fører begge to inden og det skulle gerne være uændret efter finaleløbet.”