Efter sidste års femteplads i MASCOT Danish Thundersport Championship står Frederik Schandorff til at kunne rykke to pladser frem og slutte sæsonen i top 3.

”I år har vi virkelig haft fart i bilen, men desværre har heldet ikke været med mig. Jeg er desværre blevet ramt et par gange, og en punktering i København satte mig desværre lidt længere ned i mesterskabet end håbet. Sådan er motorsport, og jeg er rigtig glad for tredjepladsen, samt at jeg har haft en rigtig god fart i bilen, især i den sidste halvdel af sæsonen. Jeg har blandt andet slået den tidligere banerekord i København og sluttede på andenpladsen i GP Danmark,” fortæller køreren fra LM Racing. ”Men hvis man er rigtig sportsmand, er man aldrig tilfreds, før man står med den største pokal på podiet. Men jo, jeg er rigtig tilfreds med tredjepladsen, da mit budget er langt under, hvad de to konkurrenter bruger.”

Frederik Schandorff har i år kørt sin anden sæson hos LM Racing, hvor han i år har haft to nye teamkammerater i form af Dennis Lind og Jacob Mathiassen.

”Jeg håber, at vi alle tre kan være rigtig hurtige, så de måske kan slutte imellem mine konkurrenter og jeg i de to indledende heats, og dermed kan jeg øge forspringet i mesterskabet inden finaleheatet, hvor jeg gerne vil koncentrere mig om en sejr.”

Foto: Henning Smed.