Normalt er det enten på TV2 eller TV2 Sport, at man oplever Jan Magnussen, Roskilde, når han enten kæmper om titlen i MASCOT Danish Thundersport Championship eller om GT Pro-sejren på Le Mans.

Men i starten af februar vil man også kunne opleve Jan Magnussen på Kanal 5. Og det er ikke kun racerkøreren selv, man vil kunne opleve. Det er også hele familien, som er med, for der er nemlig tale om en dokumentarserie over fem afsnit, som følger Jan Magnussen og familien på og udenfor racerbanerne, hvor der bl.a. er blevet foretaget optagelser ved de seneste års DTC-løb.

”Det er en mulighed for at kigge med bag kulisserne og få et indblik i, hvad der foregår omkring en familie, som er dybt forankret i motorsporten,” siger Jan Magnussen om programserien. ”De fleste er nok klar over, at mit liv ikke kun handler om at sidde i en racerbil og jagte sejre. Det er en hel familie, som rejser rundt i hele verden og undervejs skal have ganske almindelige ting og pligter til fungere.”

I programserien kommer man tæt på Jan Magnussen og hans team Magnussen Racing Experience ved DTC-afdelingerne i Mindeparken og på FDM Jyllandsringen, ligesom seerne også vil være med på sidelinjen ved 24-timersløbet på Daytona.

”Jeg har kørt racerløb i mere end 30 år, men faktisk er det lige nu, jeg har mest på spil. Mit eget motorsportsteam, som jeg sammen med nogle fantastiske ildsjæle forsøger at bygge op i Danmark, og så min karriere i USA, hvor jeg siden 2004 har været ansat hos Corvette Racing til at vinde det amerikanske IMSA-mesterskab og 24-timers Le Mans,” siger Jan Magnussen.

Programserien Familien Magnussen er produceret af produktionsselskabet Stoffel og det første af de fem programmer er programsat til onsdag den 8. februar klokken 22.00 på Kanal 5.

Foto: Stoffel.