Nyt løbsformat med masser af starter, flere men kortere heats og et felt med skiftende startplaceringer lover godt for en sæson med højt spændingsniveau i MASCOT DTC. Igen i år kan du følge den populære serie på TV 2 SPORT og TV 2 PLAY.

Både publikum og tv-seere kan glæde sig til masser af starter og uforudsigelighed, når nogle af de bedste racerkørere til maj stiller til start i MASCOT DTC. For løbsformatet er til den kommende sæson blevet ændret markant. Målet er at gøre motorsportsløbene endnu mere intense og dermed publikums- og seervenlige.

I det nye koncept køres der otte korte indledende heats, hvor hver kører starter fra en ny startplacering hver gang. Efter de otte heats afsluttes der med et længere finaleløb. Det giver i alt ni heats og dermed ni starter i stedet for tre som i de tidligere sæsoner.

Alle løbene fra de danske baner vises på TV 2 SPORT og TV 2 PLAY, og for redaktionschef på TV 2 SPORT, Kristian Hyldgaard, er det nye format et nyt og spændende tiltag i dansk motorsport.

”På TV 2 SPORT er vi glade for, at vi igen i år sender fra MASCOT DTC og i et spændende format, der har været meget vigtigt for os. Vi har stor tiltro til, at det giver fornyet action, spænding og vitalitet til DTC-serien. Både for tv-seere og tilskuere. Og det ser vi meget frem til at følge sæsonen igennem,” siger Kristian Hyldgaard.

MASCOT DTC kører i alt syv afdelinger fordelt over seks løbsweekender, hvoraf de tre finder sted på FDM Jyllandsringen.