DS3 Cuppen kommer også i 2018 at være fast supportklasse for MASCOT Danish Thundersport Championship, og op til den kommende sæson har Nordens populæreste mærkeklasse indgået en aftale med en ny hovedsponsor. Det er Gravlund Industrigummi, hvis logo vil være at se på den øverste del af forruden på alle feltets biler i årets løb.

”Vi har valgt at blive hovedsponsor i DS3 Cup, og har forruden på alle bilerne i den kommende sæson. Jeg glæder mig meget til at se det og håber naturligvis, at vi får masser af TV-dækning. Men først og fremmest er jeg med, fordi jeg gerne vil støtte dansk motorsport,” forklarer Mads Gravlund.

Selv var han en af deltagerne i en anden fransk mærkeklasse – Citroën Saxo Cup – men nu er det ellers sønnens aktiviteter indenfor karting, der har hans hovedfokus. Når det altså ikke lige drejer sig om virksomheden.

Gravlund Industrigummi har base i Ballerup, og har speciale i at støbe gummikomponenter på bestilling. Virksomheden producerer til en lang række kunder, og laver alt fra små specialopgaver til bestillinger på mange tusinde enheder ad gangen – for så forskellige kunder som medico-industrien såvel som komponenter til tog.

Foto: DS3 Cup.