Andreas Bakkerud, Norge, får i den kommende weekend sin debut i NTCC / MASCOT Danish Thundersport Championship. Og en af klassens kendte profiler får en ny opgave. Det er Marius Nakken, Norge, der bliver teamkammerat med den norske rallycross-stjerne, som han skal coache.

Marius Nakken og Andreas Bakkerud har kendt hinanden siden kartingårene. Nu er det yngste mand, der skal coache ældste mand (foto: MJN Racing).

”Andreas er en af de største stjerner i rallycross-VM. Han er en positiv og dygtig kører, som vil være god at have med i teamet i resten af sæsonen,” siger Marius nakken.

”NTCC/DTC har et godt koncept og rigtig mange gode chauffører. Det bliver tre meget forskellige typer baner og meget nyt, men det bliver spændende,” siger Andreas Bakkerud, som har haft lejlighed til at teste sin lyseblå Ford Mustang på Rudskogen Motorsenter sammen med Marius Nakken.

”Testen på Rudskogen var meget vellykket, men det er helt klart, at jeg endnu har meget at lære af Marius, og jeg ser frem til at køre med ham i resten af sæsonen.”