Den forgangne weekend for MASCOT DTC på Ring Djursland gav fremskridt for Michael Markussen, som i år er stillet op i sit helt eget team, Markussen Racing.

”Vi har været godt kørende i denne weekend! Vi er begyndt at kende bilen og hinanden, og resultaterne begynder at komme nu. Jeg tror faktisk ikke at bilen nogensinde har kørt bedre end i dag,” siger Michael Markussen. Han havde otte gode kvalifikationsheats på Ring Djursland.

”Ring Djursland er bare en megafed bane, og selvom den ikke er lang og kun har fire sving, så er det motorsportens svar på Djurs Sommerland – det går op og ned, og der er en virkelig lille fejlmargin, så man er bare på hele tiden.”

Ved starten af finalen lå Michael Markussen på tredjepladsen, men et puf fra en bagvedkørende konkurrent sendte ham rundt, så han sluttede udenfor podiet.

”Det var drønærgerligt og i mine øjne unødvendigt. Jeg havde håbet på, at vi kunne få en pokal med hjem som bevis på det hårde arbejde, teamet har lagt i løbet af sæsonen. Der må vi tage revanche til finaleløbet,” siger han.

Foto: Henning Smed.