Da Molly Pettit, Norge, mistede bremserne på sin røde Ford Mustang, så den havnede i betonen ved Classic Race Aarhus, hang resten af hendes 2015-sæson i en meget tynd tråd, selv om hun fik mulighed for at starte i DTC-løbet på Padborg Park i en lånt bil. Skaderne på hendes egen bil var nemlig ganske voldsomme, og det kneb med økonomien til en genopbygning. Men nu er hun klar til at starte ved Yokohama DM-Finalen på FDM Jyllandsringen.

Ikke siden forsommeren har Molly Pettit været til start i AutoMester Danish Thundersport Championship. Nu vender hun tilbage ved Yokohama DM-Finalen (foto: CN Photo).

”For ikke så længe siden annoncerede jeg, at skaderne på bilen var så store, at jeg måtte tage den tunge beslutning at bryde med teamet (Racing Factory, red.) i Danmark og ikke køre mere i år,” fortæller Molly Pettit. ”Meget arbejde kombineret med en stor indsamling var fortsat ikke nok for mig til at komme tilbage efter kæmpecrashet i Aarhus tidligere i år. Selv om bilen blev hentet hjem til Norge, havde jeg fortsat et håb om at komme i bilen.”

 

”Bilen kom til Anders Ringstad Produkter for at blev bygget færdig, og i mellemtiden har jeg set på muligheder for at komme ud at køre. Hjælp fra en ny sponsor og eksisterende sponsorer gør det nu muligt, mod alle odds, at jeg kører finaleløbet! Jeg er så taknemmelig for, at jeg har mine sponsorer og samarbejdspartnere gennem tykt og tyndt. Dette har uden tvivl været den hårdeste sæson i min seks år lange karriere, men med hjælpen, forståelsen og tilliden, jeg får fra partnere og fans, så er jeg mere sikker end nogensinde på, at jeg kommer stærkere tilbage.”