Fredag aften er måske ikke det tidspunkt, hvor man tænker mest på racerbiler, men sådan bliver det nu på fredag, hvor Mikkel C. Johansen sammen med sine mekanikere ruller sin Ford Mustang ind i gården ved Posthuset på Sdr. Stationsvej i Slagelse. Det sker i tidsrummet fra klokken 18.00 til klokken 22.00 i forbindelse med den såkaldte Sct. Michaels Nat.

En gang i timen – første gang 18.30 – bliver DTC-raceren startet, og udover Mikkel C. Johansen bliver det også muligt at møde teamets mekanikere, hvoraf fire har deres daglige gang på den lokale mekaniker-uddannelse hos ZBC i Slagelse.

“Både som undervisningsordfører og bestyrelsesmedlem i DASU glæder det mig, at et talent som Mikkel C. kobler både motorsport og uddannelse af unge på ZBC sammen, så begge parter får gavn af det,” siger Brigitte Klintskov Jervel. ”De unge i uddannelse får praktisk erfaring i et DTC-team og deres indsats er med til, at Mikkel kan få bilen ud at køre til løbsweekenderne. En win-win-situation for begge parter.”

Foto: Racing Promotion.