Heldet var ikke just med Michelle Gatting, da tredje afdeling af MASCOT Danish Thundersport Championship blev kørt på Ring Djursland. Det absolutte lavpunkt indtraf mod slutningen af andet kvalifikationsheat, hvor hun måtte trille i pit med en defekt gearkasse.

”Det var ikke engang noget med, at jeg missede et gear, men tingene bliver slidt, og man ved ikke hvornår, det går i stykker,” forklarer Michelle Gatting. ”Der var slet ingen indikationer af, at den ville gå i stykker. Jeg kunne bare høre, at den i andet gear begyndte at skrælle. Jeg prøvede at køre igennem gearene og de havde også taget skade.”

MG Motorsport rådede ikke selv over en ekstra gearkasse, men heldigvis trådte andre til.

”Flexlease-folkene lånte os en gearkasse, og så gik mine fantastiske mekanikere ellers i gang,” fortæller hun. ”I pausen inden finalen lå flere mand under bilen i pitten, hvor de fik afmonteret den defekte gearkasse, som var brandvarm, og så fik de sat lånegearkassen på, så jeg var klar til finalen. Mine mekanikeres indsats viser bare, at jeg har et godt team omkring mig, og jeg skylder dem stor tak. Men der skal også lyde en stor tak til Flexlease-teamet. Det viser, at vi har en god sportsånd i DTC og kan hjælpe hinanden, selv om vi er konkurrenter.”

Michelle Gatting havde heller ikke haft den bedste start på årets tredje DTC-weekend. ”Først i andet heat begyndte jeg at fange banen,” siger hun. ”Efter det første løb satte jeg mig ned sammen med en ingeniør og kikkede på data. Så tænkte jeg over det i ventetiden til andet løb, og så kom det. Jeg kørte rigtig hurtigt i de to sidste heat, og jeg har lært meget.”

Foto: Henning Smed.