Classic Race Aarhus venter forrude – det første af to gadeløb, som indgår i programmet i årets MASCOT Danish Thundersport Championship. Det er løb, som for de fleste deltagere i feltet er meget specielt.

”Du kan være heldig, at det hele flasker sig, og du kan være uheldig, at det ikke gør,” siger den regende mester Kasper H. Jensen.

Der er flere grunde til, at heldet spiller ind, når det kommer til Classic Race Aarhus. Dels er der utilgivelige betonmure langs den 2.600 meter lange bane. Dels er der den totale mangel på trænings- og testmuligheder.

”Jeg fandt speeden sidste år og fandt ud af, hvad der skal til. Jeg er rimelig fortrøstningsfuld. Jeg ser frem til at komme derind,” siger Kasper H. Jensen, der i år er skiftet fra Team Flexlease.nu til Stark Racing.

”Efter weekenden skal vi gerne have en hel bil med hjem. Vi skal have en top 3, og det skal vi også levere, for ellers er der nogen, som begynder at trække fra i mesterskabet.”

Men er man ekstra forsigtig, når man kører race på en gadebane med betonmure?

”Det kommer meget an på, hvem man kæmper med,” siger mesteren. ”Hvis der kom en åbning, som kunne give en sejr, så kører jeg også efter at få den hjem.”