Når Danish Thundersport Championship, MASCOT DTC, skydes i gang i maj 2019 er det endnu engang med MASCOT som hovedsponsor for løbsserien. MASCOT og FDM Jyllandsringen har gennem tiden haft et fremragende samarbejde, og det fortsætter i den kommende sæson.

Betina Engholm, afdelingschef hos FDM Jyllandsringen, udtaler: ”Det er med stor stolthed, at vi igen i år kan præsentere MASCOT som hovedsponsor for DTC, som gennem 20 år har repræsenteret toppen af dansk motorsport og udklækket mange af de talenter, som i dag kører ude i verden.” Hertil tilføjer hun: ”Vi er på en rejse, hvor målet er at skabe store motorsportsoplevelser for kørere, teams, sponsorer og de mange tusinde tilskuere, som hvert år gæster motorløb i Danmark, og vi er beæret over, at MASCOT vil være med i den udvikling – ikke blot i samarbejdet omkring MASCOT DTC – men også omkring de nye faciliteter på FDM Jyllandsringen.”

MASCOT ser også meget forventningsfuldt på de nye faciliteter på Jyllandsringen, som vil stå klar i løbet af til 2019-sæsonen. Administrerende direktør Michael Grosbøl siger: ”FDM Jyllandsringen har gennem mange år lagt asfalt til nervepirrende løb og stemningsfulde oplevelser for motorsportsinteresserede fra hele landet. Med de nye faciliteter får Jyllandsringen fornyede muligheder for at skabe fantastiske motorsportsoplevelser. Disse oplevelser vil vi meget gerne være med til at give landets motorsportsentusiaster.”

Samarbejdet omfatter både et sponsorat hos FDM Jyllandsringen samt et hovedsponsorat af dansk motorsports superliga, MASCOT DTC-serien.