Nogen gange står racerkørere overfor større udfordringer end normalt under en løbsweekend. En af dem oplevede Martin V. Jensen, Hinnerup. Han var ikke bare hurtig på banen, men også i pitten under tidtagningen. Det endte med, at han blev frataget alle sine tider, og derfor skulle starte det første kvalifikationsheat fra 23. og sidstepladsen.

Det blev til mange overhalinger for Martin V. Jensen (foto: CN Photo).

”Det kunne kun gå en vej,” fortæller køreren fra HM Racing. ”Fra det udgangspunkt, jeg havde fra at starte allersidst, og de pladser, jeg endte med at tage, ja, det kan jeg kun være tilfreds med.”

 

At Martin V. Jensen havde fart til mere end sin startposition viste han ved at køre sig frem til ellevtepladsen i det første kvalifikationsheat. Senere avancerede han i det næste til niendepladsen, mens finalen udløste en ottendeplads.

 

”Vi havde fundet en god speed i bilen til trods for de generatorproblemer, som vi havde. Vi har fundet en god speed og jeg fik lavet 10-12 overhalinger. Der var nogle, som udgik, men der var også mange, som jeg overhalede,” siger Martin V. Jensen. ”I finalen var jeg i en kø, hvor de andre lå og boksede med hinanden. Det ville jeg ikke være en del af, så alt i alt var det en okay weekend.”