Det er ikke kun Casper Elgaard, som ved weekendens GP Danmark gør comeback til de aktives rækker. Det gør hans gamle kollega fra DTC-tiden, Martin Jensen, også. Han er også at finde til start i TCR Scandinavia-feltet, hvor han kører i den ene af de to Alfa Romeo Giulietta TCR-racere, som Martin Jensens Insight Racing råder over.

”Jeg vil da gøre Casper selskab… Ej, da Casper begyndte at snakke om, at det da egentligt kunne være sjovt at vende tilbage, så kunne jeg også godt mærke, at det begyndte at krible lidt. Jeg tænkte omvendt, at det ville blive lidt meget også at skulle køre selv, når jeg er ude i sæsonens måske travleste weekend som teamejer og promotor i DS3 Cup,” siger Martin Jensen.

”Muligheden opstod, for jeg fik et afbud fra Louise Frost, der normalt kører bilen – og så røg det ud af munden på mig, om jeg da ikke skulle køre TCR Scandinavia på Jyllandsringen i den. De sagde ja, og så var det en aftale.”

Insight Racing får ved GP Danmark support fra italienske Romeo Ferraris, der bygger bilerne. Firmaet sender nogle af deres ingeniører til FDM Jyllandsringen for at supportere Martin Jensen og teamet.

Foto: Niklas Majgaard.