Michael Markussen, Kolding, havde i år sin hidtil bedste sæson i MASCOT Danish Thundersport Championship, hvor han for Magnussen Racing Experience formåede at køre andenpladsen hjem i kørernes mesterskab. Og nu har han besluttet sig for at forlænge sin aftale med teamet.

”Jeg er både glad og stolt over min udvikling gennem de seneste tre sæsoner. Særligt har 2016 været en lærerig sæson hos Magnussen Racing Experience, og det er det helt rigtige for mig at forlænge med teamet,” siger Michael Markussen. ”At køre for det bedste team i Danmark er en stor ære, og det er netop her, at mit mål om at blive mester er inden for rækkevidde.”

”Med en andenplads er der kun ét skridt op, og det er selvfølgelig et mesterskab. Jeg synes, at teamet har udviklet sig enormt, og gutterne leverede et fantastisk stykke arbejde sidste år. Hvis alt klapper, har vi gode muligheder for at levere endnu bedre resultater i 2017. Jeg glæder mig til at være en del af et fantastisk team igen i år, og jeg kan ikke vente til at komme bag rattet.”

”2017-sæsonen kan blive rigtig, rigtig god for os,” tilføjer teamejer og kører Jan Magnussen. ”Vi har virkelig udviklet os som team og kørte igen sidste år med i toppen. Det klare mål i 2017 er at træde det sidste skridt op. Det skal vi gøre samtidig med, at vi går målrettet efter teammesterskabet, som vi missede på målstregen i år.”

”Vi er utroligt glade for at forlænge aftalen med Michael. Med sin andenplads i sidste års mesterskab beviste Michael, at han hører til blandt de bedste unge danske kørere lige nu.”