Inden GP Danmark har Kasper H. Jensen lagt sig solidt i spidsen for kørernes mesterskab, mens han sammen med sin teamkammerat Max Klinkby-Silver har bragt Stark Racing frem på førstepladsen i teamkonkurrencen. Men det får ikke mesteren fra 2016 til at tage den med ro ved det kommende storløb.

”Skal vi ikke bare sige, at jeg er foran,” siger han med et stort smil. ”Og vi ved jo godt alle, hvor hurtigt det kan vende. Det så vi mellem Casper Elgaard og Dennis Lind i 2015, men jeg har da klart en fordel.”

Da han for to år siden blev DTC-mester, vandt Kasper H. Jensen titlen bag rattet af en af Team Flexlease.nu/Strøjer Tegls biler, men sidste år skiftede han til Stark Racing, hvor det ikke lykkedes ham at forsvare titlen. Men i år ser tingene bedre ud.

”Vi har været velforberedte fra sæsonstart i år,” siger han. ”Sidste år havde vi lidt uheld fra starten af sæsonen. Det var et nyt team for mig, hvor vi lige skulle se hinanden an, men det har været meget mere koncentreret i år. Vi har haft meget ro omkring os selv, så vi har fundet en god base, hvor der er fart i bilen og vi ved, hvad vi skal gøre for at få løst de problemer, som kommer.”

Mens Kasper H. Jensen er i en direkte duel med Lasse Sørensen, er der to store jokere i feltet ved GP Danmark. Det er de to tidligere mestre Dennis Lind og Jan Magnussen, der er chanceløse i mesterskabet.

”De to kører efter at vinde løb, og vi kører efter at vinde et mesterskab,” siger Kasper H. Jensen, ”men selvfølgelig skal vi gå efter alt det, vi kan få og tage en sejr, hvis det er muligt. Det bliver nok lidt som i København, hvor man skal overveje, hvor meget man vil risikere. Det handler om at slå Lasse, men de to skal da også få kamp.”

Foto: Henning Smed.