Det blev Jan Magnussen, som i sin blå og røde Chevrolet Camaro vandt det første kvalifikationsheat ved Classic Race Aarhus – et løb, der var præget af mandefald, da kun 11 af de 17 startende kørere så det ternede flag.

Frederik Schandorff startede bedst, men lidt for godt, for han tyvstartede, idet han skød frem og ind imellem Michael Markussen og Jacob Mathiassen, som endte med at klemme ham, så han måtte udgå med en mindre skade på bilen. Skade på bilen fik Kasper H. Jensen, da han i udgangen af højresvinget for enden af langsiden skred ud og ramte betonen, hvilket ødelagde hans venstre forhjulsophæng.

Op ad Oddervej var Jan Magnussen forfulgt af Dennis Lind og Lasse Sørensen, men da Dennis Lind – som den første af flere – ramte en floppy, blev han idømt en strafbane, og det betød, at Lasse Sørensen avancerede til andenpladsen. I stedet måtte Dennis Lind kæmpe for at holde tredjepladsen foran Michael Markussen.

Løbet sluttede desværre under safety car, da Max Klinkby-Silver på vej ned ad Carl Nielsen Vej blokerede højre forhjul og kørte direkte ind i betonen på Strandvejen. Stark Racing-køreren var dermed den tredje kører, som udgik med kollisionsskader, mens det var mekaniske problemer, som stoppede Ronnie Bremer, Kim Lund og Filip Sandström.

Foto: Henning Smed.