Fredag eftermiddag var deltagerne i MASCOT Danish Thundersport Championship for første gang i denne weekend på asfalt ved Classic Race Aarhus. Det skete, da der blev afviklet en 25 minutters træning, hvor kørerne fik lejlighed at stifte bekendtskab med den 2,6 kilometer lange gadebane.

2015-DTC-Elgaard-Magnussen-01

Selv om træningen primært havde til formål at forberede sig til lørdagens tidtagning, blev der alligevel givet gas og flere kørere skiftedes til at sætte hurtigste omgangstid. Det endte dog med, at Jan Magnussen, Roskilde, der med sine otte løbssejre ved Classic Race Aarhus er noget af en bykonge i den østjyske by, var hurtigst. Han satte en tid, der var trekvart sekund hurtigere end den, som Casper Elgaard, Risskov, kunne præstere.

Michelle Gatting, Hørsholm, havde en god første træning på banen i sin første start på banen i en bil fra MASCOT DTC. Hun satte sjettebedste tid, men har også erfaring med banen fra tidligere, hvor hun har kørt Porsche 911 i historisk regi. Feltets enlige debutant, Shane Lynch, Irland, blev noteret for 18. bedste tid af de 22 kørere, som var med.