MASCOT DTC har kørt sin første træning i forbindelse med Classic Race Aarhus, og selvom det bare var træning, blev der kørt stærkt.

Det er bare 14 dage siden, at sæsonen i MASCOT DTC blev skudt i gang på FDM Jyllandsringen. Den weekend endte med en sejr til Jan Magnussen, og meget tyder på, at dampen ikke er gået af ham endnu. I hvert fald var han brandvarm til den første træning ved årets anden afdeling, som køres til Classic Race Aarhus. I tiden 1.11.9 kørte han bedste omgangstid og kom tæt på sidste års bedste tid på 1.11.3 til trods for, at det bare var træning.

Der er mange bejlere til topplaceringerne i dette års MASCOT DTC, og ser man på træningstiderne tyder det også på, at der bliver kamp til stregen. Efter Jan Magnussen er det blot hundrededele, der skiller de efterfølgende pladser mellem Lasse Sørensen, Kasper H. Jensen, Dennis Lind og Frederik Schandorff.

Lørdag har MASCOT DTC yderligere en træning, efterfulgt af tidtagningen, og dagen afsluttes med første heat, hvor det for alvor går løs.

Foto: Betina Engholm.