Lasse Sørensen scorede sin tredje sejr i træk i en finale for MASCOT Danish Thundersport Championship, der blev kørt i forbindelse med årets Copenhagen Historic Grand Prix. Dermed har den unge nordjyde fra Svenstrup bragt sig på en delt førsteplads i kampen om mesterskabet – en førsteplads, som han deler med den regerende mester Kasper H. Jensen, Hinnerup, der ellers længe lignede en vinder på Bellahøj Park.

Kasper H. Jensen havde nemlig bragt sig i front fra start og førte længe finalen. Men bag sig gennem det meste af finalen havde han Lasse Sørensen, som pressede på og hele tiden forsøgte at finde en mulighed for at komme forbi. Den mulighed opstod på allersidste omgang. Her var de to kørere nået op til en af de andre kørere, som skulle indhentes med en omgang, og da der opstod en mikroskopisk åbning, var Lasse Sørensen lynhurtig til at udnytte den. Han smuttede forbi og kunne krydse målstregen med et forspring på 3,6 tiendedele af et sekund.

Resultatet betyder, at Kasper H. Jensen og Lasse Sørensen nu står á point øverst i tabellen, mens Mikkel C. Johansen, Slagelse, med en sejr i et af de forudgående kvalifikationsheat har bragt sig frem på den sammenlagte tredjeplads.

Michelle Gatting, Hørsholm, fulgte sidste års flotte heatsejr op med hurtig kørsel i de københavnske gader, hvor hun tog tredjepladsen i finalen. Lasse Sørensen vandt også U21-konkurrencen, mens Christian Sørensen og Kasper Aaskov sørgede for en dobbelt Varde-triumf, da de vandt henholdsvis Rookie-klassen og MASCOT Cuppen.

Næste afdeling køres på FDM Jyllandsringen den 20. august.