En af de helt store profiler vender tilbage til MASCOT Danish Thundersport Championship. Det er Dennis Lind, som i 2013 vandt mesterskabet foran John Nielsen og Casper Elgaard.

”Jeg er rigtig glad for, at jeg har kunne skrive kontrakt med Dennis,” fortæller Lars Mogensen fra LM Racing. For det er netop for LM Racing, at 2013-mesteren starter. Bag LM Racing finder vi Lars Mogensen, som efter selv at have prøvet kræfter med DTC-serien nu har helliget sig arbejdet som teamejer.

DTC: ”Efter fire år i Legend Cup og to sæsoner i DTC tager du nu hul på dit tredje år som teamejer af LM Racing. Hvilke forventninger har du til sæsonen?”

Lars Mogensen: “At jeg har en mester i mit team i Dennis Lind, og vi forventer at være i top fem med de to andre kørere. Det er en benhård ambition for os alle, men vi mener, at vi har kørerne til resultaterne. Dennis Lind er en fantastisk kører og købt ind for at vinde. Vi har teamet bag os, og det tekniske personale er opgraderet på alle afgørende punkter.”

DTC: ”Det er lidt af et scoop, I har gjort med signingen af Dennis Lind til teamet. Hvilken betydning tror du, at det får for LM Racing at have Dennis med på holdet?”

Lars Mogensen: ”Det kan let lyde arrogant, men fordelen skulle gerne blive, at vi vinder både kører- samt teammesterskabet. Dertil øge respekten for vores team i feltet og også blive et team, som folk vil kigge efter og holde med. Det vil forhåbentlig åbne for nye muligheder fremadrettet. Hele teamet arbejder på at blive både det største og det bedste team i serien.”

DTC: ”LM Racing er forholdsvis nyt i DTC-sammenhæng. Har I erfaringen og knowhow til at konkurrere og sågar slå de mere etablerede teams?”

Lars Mogensen: “Det har vi. Og har i særdeleshed fået med tilgangen af det nye personale samt den raceringeniør, som Dennis Lind selv har med sig fra Lamborghini. Han er utrolig kompetent, og i samarbejde med Rene Birkholm og resten af teamet er det svært ikke at have store forventninger til os selv.”

DTC: ”Hvad tror du vil blive den største udfordring i år for LM Racing?”

Lars Mogensen: “Det bliver nok, at Dennis (Lind, red.) misser Åbningsløbet på FDM Jyllandsringen som følge af allerede planlagte løbsforpligtelser hos Lamborghini i den asiatiske serie. Han (Dennis Lind, red.) er således bagud på point, allerede inden at vi for alvor er startet. Men vi er optimister og vil kæmpe til sidste løb for at nå vores målsætning.”

Ligesom i forrige sæson indsætter LM Racing tre biler i DTC-serien. Her blev Frederik Schandorff i 2017 nummer fem i mesterskabet og nummer to i U21-mesterskabet, og han er klar til endnu en sæson for teamet, hvor Jacob Mathiassen bliver den tredje kører.

”Jacob var med i to DTC-weekender sidste år, hvor han startede med sit eget team,” siger Lars Mogensen. ”Han viste gode takter, tog en løbssejr i Rookie-klassen og jeg er overbevist om, at vi hos LM Racing kan give ham et godt grundlag for hans første hele sæson i løbsserien.”

Foto: Ole Vestergaard.