Sidste år gjorde Kris Nissen comeback som aktiv kører, da han overraskede stillede til start for Massive Motorsport i MASCOT Danish Thundersport Championship. Og at den tidligere Formel 3-mester og Volkswagen Motorsport-direktør stadig brænder for sporten, har han bevist ved at skifte til Team Flexlease.nu/Strøjer Tegl.

”Jeg er stolt over, at John (Nielsen, red.) kontaktede mig og spurgte, om jeg ville køre for dem i år,” siger Kris Nissen. ”Husk på, at teamet de seneste to år i træk har vundet både holdmesterskabet samt DTC-mesterskabet. Sidste år med min nuværende teamkammerat Lasse Sørensen som dansk mester. Visionen er at gentage denne succes.”

”Jeg kan godt mærke, at jeg ikke er så hurtig som for 16 år siden, da jeg stoppede som racerkører i tysk motorsport, men omvendt er jeg overbevist om, at jeg kan fortsætte den gode udvikling, som jeg oplevede sidste år. Det kommer ikke til at gå så stærkt som i fjor, men jeg er overbevist om, at jeg kan bidrage til, at vi genvinder holdmesterskabet.”

Kris Nissen forudser en meget tæt 2018-sæson.

”Det bliver endnu mere tæt i år, hvor den tidligere DTC-mester Dennis Lind vender tilbage som kører, og samtidig ved vi, at blandt andre Jan Magnussen er stærkt kørende efter en stribe testkørsler i Italien,” siger han. ”Desuden har Massive Motorsport, som jeg kørte for i fjor, reduceret fra fire til to biler, som de satser det hele på. Så det bliver hård konkurrence derude. Til gengæld kan publikum se frem til masser af spænding og underholdning.”

Foto: Stefan Mehl-Ludvigsen.