Copenhagen Historic Grand Prix var en afdeling af MASCOT DTC-serien, som Kim Lund og Madbull Racing valgte at sidde over for bedre at kunne forberede sig på efterårssæsonen. Men trods genopbygning af raceren omkring en ny rørramme og en udskiftning af gearkassen blev GP Danmark en løbsweekend fyldt med uheld.

”Vi fandt ud af, at hovedafbryderen til strømforsyningen sad løs, så den blev spændt op, og så blev der udskiftet en benzinslange og et fuldstændigt tilstoppet filter. Vi troede, problemet var løst, men da jeg kører ud til warm-up søndag, er det fuldstændigt det samme.” fortæller en frustreret Kim Lund.

”Vi måtte forsøge os efter alle kunstens regler imellem træning, tidtagning, warm-up og heats, men der er bare begrænsede ressourcer og tid, når man står der på en løbs-weekend og skal til at opfinde den dybe tallerken igen. Mekanikerne er helt fantastiske, og de kunne ikke have gjort mere end de gjorde – de knokler virkeligt. Vi har bare været møg-uheldige i år – men vi tror alle på, at vi kommer stærkt igen!”

Foto: Henning Smed.