Juniløbet og tredje afdeling af MASCOT DTC på FDM Jyllandsringen blev en succes for Massive Motorsport generelt og for Kasper H. Jensen i særdeleshed. Den regerende mester i klassen kunne nemlig udbygge sit forspring i kampen om mesterskabet, da han efter heatsejre i de indledende kvalifikationsheat kunne tage en start-mål-sejr i finalen.

Specielt to kørere udfordrede den regerende mester på racerbanen ved Resenbro. Den ene var hans teamkammerat Max Klinkby-Silver, den anden var den rutinerede Ronnie Bremer, og sammen leverede disse tre flere spændende og tætte kvalifikationsheat.

De otte indledende kvalifikationsheat var dels pointgivende til mesterskabet i MASCOT DTC, dels afgørende for startopstillingen til finalen, og det endte med, at Kasper H. Jensen vandt fire af de otte kvalifikationsheat, mens Max Klinkby-Silver og Ronnie Bremer hver vandt to gange.

I kvalifikationsheat 3 havde man en fantastisk kamp om førstepladsen. Ronnie Bremer var kommet bedst fra start, men bag sig havde han Max Klinkby-Silver og Kasper H. Jensen. For enden af FDM Jyllandsringens langside lykkedes det Max Klinkby-Silver at få fronten af bilen på indersiden af Ronnie Bremer, da de drejede ind i banens første venstresving. Ronnie Bremer kom ud i ydersporet, og den situation udnyttede Kasper H. Jensen til at lægge sig i slipstrømmen på Max Klinkby-Silver og dermed presse Ronnie Bremer ned på tredjepladsen. Denne nærkamp var ligesom alle de øvrige nærkampe i MASCOT DTC præget af fair race med respekt blandt deltagerne.

Casper Pilgaard leverede løbsdagens dramatiske indslag. På vej igennem det hurtigstige sving på banen – opløbssvinget – mistede han kortvarigt herredømmet over sin sølvgrå racer, og selv om den ramte og siden kurede hen ad autoværnet, kunne den unge djurslænding fortsætte. I finalen kæmpede han med Rune Staudt om femtepladsen, og da han erobrede denne placering, vandt han dels U23-, dels Rookie-konkurrencen. MASCOT Cuppen blev vundet af Andreas Nilsson.

Foto: Henning Smed.