I 2016 kørte den regerende mester i Mascot Danish Thundersport Championship i en racerbil med Stark-logo på siden. Det kommer også til at ske i 2017, selv om Casper Elgaard, Risskov, har lagt hjelm og kørerhandsker på hylden. Massive Motorsport har nemlig forlænget aftalen med byggemarkedskæden og skrevet en ny kontrakt med Kasper H. Jensen, Hinnerup.

”Det bliver utroligt spændende at arbejde på det mest vindende hold i DTC, hvor jeg kommer til at stå endnu stærkere i den kommende sæson. Holdet har flere gange bevist, at vi har det, der skal til, og målsætningen for den kommende sæson er klart sejren,” siger Kasper H. Jensen om sine ambitioner for den kommende sæson.

”Kasper har gjort det helt forrygende i år og passer med sit drive og sin professionalisme rigtigt godt ind på holdet,” siger sportsdirektør Casper Elgaard. ”Jeg er derfor rigtigt glad for at have ham i teamet og ser frem til samarbejdet om at skabe nogle gode resultater og få titlen i hus.”

Massive Motorsport har ved samme lejlighed også forlænget kontrakten med Stark.

”Caspers team er indbegrebet af den vindermentalitet, professionalisme og det kompromisløse teamwork, der skal til, når du vil skabe de bedste resultater,” siger Starks marketingdirektør Jesper Gaarde. ”Det er de samme værdier, som vi bygger på hos Stark, og vi glæder os til at komme i gang med sæsonen, som vi har store forventninger til.”

”Stark Racing har gennem de sidste mange sæsoner været garant for store oplevelser i den øverste top af dansk motorsport, og vi går derfor også ind til 2017-sæsonen med et klart mål om at slutte øverst på podiet,” supplerer Casper Elgaard.