For to uger siden gik Ronnie Bremer i front i kampen om årets mesterskab i MASCOT DTC, og efter denne weekends sjette og næstsidste mesterskabsafdeling på Ring Djursland er han fortsat på førstepladsen i mesterskabet. Men hans forspring er blevet reduceret til blot syv point!

Det var Kasper H. Jensen, som blev den store triumfator på Ring Djursland i dag. Han vandt seks af de otte indledende kvalifikationsheat, og i den afsluttende finale førte han fra start til mål. Men mens finalesejren var meget overbevisende, måtte den regerende mester kæmpe hårdt for flere af sine sejre i kvalifikationsheatene.

”Det er det hårdeste løb, jeg har kørt,” sagde Kasper H. Jensen bagefter.

Med til historien hører dog også, at Ronnie Bremer døjede med sygdom. Alligevel forsøgte han at yde sit bedste, hvilket udløste en enkelt sejr i et kvalifikationsheat, mens han i finalen kæmpede længe for at forsvare sin andenplads overfor Max Klinkby-Silver, som han dog til sidst kunne trække fra.

Søndagens resultat betyder, at Ronnie Bremer nu fører mesterskabet med 775 point mod 768 point for Kasper H. Jensen, og det hele afgøres ved Yokohama DM-Finalen på FDM Jyllandsringen den 6. oktober.

Derimod kunne der på Ring Djursland kåres en mester. Det var Casper Pilgaard, som bl.a. med en heatsejr sikrede sig såvel U23- som Rookie-titlen.

Foto: Henning Smed.